Saturday 3 May 2008

San Francisco

Να 'μαι λοιπόν στο San Francisco για το JavaOne, το μεγαλύτερο Java συνέδριο στον κόσμο. Μετά από δέκα ώρες ταξίδι, που ευτυχώς πέρασε ευχαρίστως (ας είναι καλά οι μπύρες και οι ταινίες στο αεροπλάνο) έσκασα μύτη στο ξενοδοχείο. Το πρώτο που έπρεπε να κάνω είναι να φάω κάτι, πήγα λοιπόν με το Διονύση σε ένα κλασσικό αμερικάνικο εστιατόριο (ξέρετε από αυτά που παίζουνε στις ταινίες) και παράγγειλα μία μπριζόλα, τίγκα στο βούτυρο και στο λάδι, με τηγανιτά κρεμμύδια, μανιτάρια και βουτυρωμένη πατάτα.



Φαίνεται λίγο αηδιαστικό ίσως αλλά στην πραγματικότητα είναι ωραίο. Βεβαίως όπως είπα και πιο πάνω είναι τίγκα στο βούτηρο και στα λάδια αλλά ήθελα να νιώσω αμερικανάκι για λίγο, να καταλάβω την κουλτούρα τους. Και οι μερίδες (αν φαίνεται στη φωτογραφία) είναι αρκετά μεγάλες. Και όλο αυτό το πιάτο (μαζί με την μπύρα και μια σαλάτα) κόστισε 20 δολλάρια. Δύο τέτοια αν τρώω την ημέρα ελπίζω να πάρω κάνα κιλό.

Το επόμενο που κάναμε ήτανε να περπατήσουμε στο San Francisco για να γνωρίσουμε την πόλη. Αφήνω τις φωτογραφίες να μιλήσουνε από μόνες τους








6 comments:

javapapo said...

καύλα \m/\m/ keep blogging please!

Panos said...

Εννοείται :) Θα ανανεώνω και αυτό και το javaδικο που έχω :)

ε said...

Το φαγητό θα σχολιάσω... Μάγκα, ζεις ακόμα; :P

Panos said...

Αχαχαχα Γιώργο, είναι τίγκα στη λαδίλα και στο λίπος. Αλλά εν τάξει ζω ακόμα, μία στο τόσο δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Πάντως στα Hooters που έφαγα εχθές ήτανε καλύτερα τα πράγματα.

ε said...

Με αυτές τις μαλακίες που τρώνε, φυσιολογικό να είναι πρώτοι σε παχυσαρκία. Πρέπει να είδες κάμποσους από εκείνους τους τόφαλους που δείχνουν στις ταινίες, αυτές τις μέρες που είσαι εκεί...

Βασικά, εμείς είμαστε δεύτεροι, οπότε δεν πάμε και πολύ πίσω. :P

Panos Konstantinidis said...

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει πολλούς υπερβολικώς χοντρούς. Υπάρχουνε κάποιοι αλλά νομίζω ότι ο κόσμος (από άποψη πάχους) είναι πάνω κάτω σαν την Ελλάδα (ίσως αυτό να σημαίνι ότι και στην Ελλάδα υπάρχουνε πολλοί παχύσαρκοι;). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει πολλούς Ασιάτες, και όταν λέω πολλούς εννοώ *πολλούς*, πάρα πολλούς. Είναι χαλαρά ο ένας στους τρεις.

Γενικώς δεν έχει ωραίο κόσμο, ούτε περιποιημένο, έχει πολύ μαυρίλα (δεν εννοώ μαύρους, εννοώ κακομοίρηδες) και πολλούς ζητιάνους. Το San Francisco δε λέει ως πόλη.