Thursday 8 January 2009

Ομίχλη

Σήμερα, από το μεσημέρι, έχει μια απίστευτη ομίχλη στο Λονδίνο, δε βλέπεις στα 100 μέτρα, πολύ μυστηριώδης... Πανέμορφη...




8 comments:

Γιώτα Παπαδημακοπούλου said...

Φωτογραφίες για να ζηλεύουμε Πάνο.. :)

Panos Konstantinidis said...

Ωραία ήτανε. Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι μου αρέσει ο Χειμώνας περισσότερο από το Καλοκαίρι, ίσως γιατί χιονίζει (αυτό το είχα από μικρός όπου περίμενα πως και πως να έλθει ο Χειμώνας για να δω χιόνι).

Anonymous said...

O jack the ripper ήταν εκεί γύρω την ώρα της φωτογράφισης.

Πέρα από την πλάκα πάντως ρε Πάνο επειδή έχω ζήσει και εγώ Αγγλία, δεν σου λείπει ο ήλιος, έστω και ο ήλιος με δόντια ενός χειμωνιάτικου πρωινού στην Αθήνα?

ria said...

με πρόλαβε ο fluxqubit .

ήμουν ετοιμη γράψω ότι από τη στροφή προβάλει ο τζακ ο αντεροβγάλτης...

ζωντανές οι φωτογραφίες σου, πολύ ζωντανές!!!

Panos Konstantinidis said...

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα με την ομίχλη, τον Τζάκ τον Αντεροβγάλτη!

Τώρα για το αν μου λείπει η Ελλάδα... κοίταξε για να είμαι ειλικρινής υπάρχουνε στιγμές που μου λείπει, ειδικά με αυτόν τον χειμωνιάτικο ήλιο που λες. Αλλά επειδή έχω ζήσει και Ελλάδα (έχοντας ζήσει στη Μ.Β. πριν) υπήρχανε στιγμές που μου έλειπει και η Μ.Β.

Νομίζω είναι μία η μία, μία η άλλη. Άλλες φορές μου λείπει η Ελλάδα και άλλες (όταν ήμουνα Ελλάδα) η Αγγλία. Τελικά ο άνθρωπος δεν ευχαριστιέται με τίποτα!

@Ρία, η δεύτερη είναι με λιγότερο σταθερό χέρι, γι αυτό και δε βγήκε καθαρή. Λέω να πάρω έναν τρίποδα για να βάζω σταθερότερες.

fvasileiou said...

Καλησπερίζω!
Οι φωτογραφίες είναι τέλειες. Σαν πλάνα κινηματογραφικής ταινίας. Εξαιρετικά ατμοσφαιρικές.

Anonymous said...

Καλημέρα και καλώς σε βρήκα από της Ριας!
Ομορφες σκηνές για κινηματογράφο! Αλλά όπως και οι προηγούμενοι σχολιαστές , έτσι κι εγώ, βλέποντας τις σκέφτηκα ..όπου να 'ναι θα ξεπροβάλει από μια γωνιά ο Jack the Ripper Τζακ ! Προτιμώ τη Χειμωνιάτικη Λιακάδα έστω κι αν φυσάει ξεροβόρι!

Panos Konstantinidis said...

@fvasileiou σε ευχαριστώ :)

@χειμωνιάτικηλιακάδα, κι εδώ αλκυονίδες μέρες έχει :)