Thursday 23 April 2009

Ηλιακός φορτιστής

Σήμερα μου ήλθε ένας ηλιακός φορτιστής που είχα παραγγείλει εχθές. Λέγεται UVEE και τον αγόρασα 20 λίρες (μπορείς να τον βρεις και λιγότερο με λίγο ψάξιμο). Έρχεται με καμιά δεκαριά προσαρμοστές και μπορείς να φορτίσεις ο,τιδήποτε μικρό ηλεκτρικό αντικείμενο (αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος προσαρμοστής), από κινητό τηλέφωνο μέχρι ipod και PSP. Θα μου πεις τώρα τί τον θέλεις τον ηλιακό φορτιστή στο Λονδίνο... ε τόσος ήλιος την τελευταία εβδομάδα, δε λέει να πάει ανεκμετάλλευτος. Ο ηλιακός φορτιστής έχει μια μικρή μπαταρία που για να φορτιστεί πλήρως (σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών) θέλει 4 με 8 ώρες (εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο ήλιος). Αφού φορτισθεί μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει την ηλεκτρική συσκευή. Για να πω την αλήθεια είναι λίγος μικρός και δε μου πολυγεμίζει το μάτι, αλλά επειδή τα φαινόμενα απατούν θα το δοκιμάσω και θα πω τις εντυπώσεις μου σε άλλη καταχώρηση.





2 comments:

javapapo said...

Πάνο θα μου φέρεις και μένα έναν; :D

Panos Konstantinidis said...

Όσους θέλεις Πάρι :) Άσε πρώτα να το δοκιμάσω και θα σου πω. Έχω ακούσει (και διαβάσει) μεικτές απόψεις, άλλοι λένε ότι κάνει δουλειά, άλλοι όχι. Αυτή τη στιγμή τον έχω σπίτι και φορτίζει (ελπίζω να τον χτυπάει ο ήλιος εκεί που τον έβαλα) το απόγευμα ή αύριο θα δοκιμασω να φορτίσω το κινητό μου για να δω τι παίζει. Και αν φορτίσει πλήρως το κινητό θα δοκιμάσω και στο PSP.

Αν δε δουλέψει μάλλον θα πάρω κάναν άλλο (έχω βρει κάποιους άλλους στις 50 λίρες που όλοι λένε ότι κάνουνε καλή δουλειά). Οπότε θα σε ενημερώσω.