Friday 17 July 2009

Ανέκδοτο

Τα μάθατε; Απαγορεύεται λέει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Χα, καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Γιατί όπου πάω εγώ ρε παιδιά καπνίζουνε όλοι; Τόσο άτυχος είμαι. Περίπτωση πρώτη, μπαράκι μεγαλύτερο των 70 τμ εμβαδό και όλοι μέσα να καπνίζουνε, και να μην υπάρχει καν χώρος διαχωρισμένος για μη-καπνιστές. Περίπτωση δεύτερη, εστιατόριο στο Περιστέρι, αρκετά μεγάλο και κάποιοι (όχι όλοι) μέσα να καπνίζουνε. Επίσης να μην υπάρχει χώρος για μη-καπνιστές. Και όταν ρωτάω γιατί, να μου λένε με στόμφο "επιτρέπεται το κάπνισμα". Πάντως εγώ τις καταγγελίες μου τις έκανα, 1142. Για να δούμε θα λειτουργήσει τίποτα σε αυτό το μπουρδ... εχμ, κράτος;

4 comments:

George Vlahavas said...

Ρε συ, ήρθες Ελλάδα; Πότε θα σε δούμε; Πάντως να ξέρεις, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, πως η απαγόρευση του καπνίσματος ισχύει δια ροπάλου παντού στην Ελασσόνα.

Anonymous said...

Και πολύ καλά έκανες.

Στο Δημόσιο πάντως το κάπνισμα επιτρέπεται de facto στα γραφεία των προϊσταμένων.....

Γιώτα Παπαδημακοπούλου said...

Σιγά Πάνο μην βάλει ποτέ μυαλό ο Έλληνας!
Αχχχ... πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά χλωμό το κόβω...

Panos Konstantinidis said...

@Γιώργο, Αθήνα πήγα μία εβδομάδα, δεν είχα χρόνο να ανεβώ προς τα πάνω. Κάτσε να έλθει ο Χειμώνας και να δούμε εκεί τι θα γίνει με το κάπνισμα.

@spizaetos καλά οι προϊστάμενοι είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Σε έν ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να πέφτει καμπάνα πρώτα στους προϊσταμένους και μετά στους υπόλοιπους. Αλλά σε τριτοκοσμικές χώρες αυτά δεν ισχύουνε.

@Γιώτα δυστυχώς έχω απελπιστεί τελείως. Δηλαδή είναι τόσο κάφροι που δεν μπορούνε ούτε αυτόν τον πολύ απλό νόμο να τηρήσουνε. Είναι απίστευτοι.