Sunday 17 January 2010

Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεχάσει, ευτυχώς μου το θύμησε η roadartist, και πετάχτηκα την Παρασκευή ως την Κλαυθμώνος να δω τί μπορώ να αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ χαμηλές τιμές (και πάρα πολύ κόσμο). Πήγα με τη σκέψη να αγοράσω ένα-δύο και τελικά γύρισα σπίτι με δεκατρία βιβλία (σύνολο 42 ευρώ)! Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη, μπορεί να μη βρίσκεις και τη μεγαλύτερη ποικιλια βιβλίων αλλά σίγουρα τα βρίσκεις αρκετά φθηνά, τουλάχιστον 50% κάτω από τις τιμές βιβλιοπωλείων.

Μερικά από τα βιβλία που βρήκα, Αρτό ("Ταξίδι στη χώρα των Ταραχουμάρα" και "Η μεγάλη μέρα και η μεγάλη νύχτα"), Κονδυλάκης ("Ο Πατούχας", αυτό ήθελα να το διαβάσω από πιτσιρικάς και ποτέ δεν έβρισκα την ευκαιρία), κάποια αφηγήματα του Μολιέρου, Νίκος Δήμου ("Σάτιρες"), Ρουσσώ ("Το κοινωνικό συμβόλαιο"), Ροδάκης ("Τα Καβείρια μυστήρια") και τη βιογραφία του ναυάρχου Μιαούλη.

6 comments:

ria said...

πότε τελειώνει;;; προλαβαίνω να πάω τώρα ή τη δευτέρα το απόγευμα;;;

ΞΕΝΗ said...

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Αλήθεια πότε τελειώνει;

roadartist said...

Πήρες πάρα πολλά! Μπράβο!
Πολύ καλές επιλογές...

Το Παζάρι βιβλίου λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ έως 24 Ιανουαρίου 2010.

Panos Konstantinidis said...

@Ρία, @Ξένη, με πρόλαβε η roadartist στην πληροφόρηση :)

@roadartist αγόρασα πράγματι αρκετά και με τρώει να αγοράσω κι άλλα! Ίσως το ξαναεπισκεφθώ αν και δε νομίζω, γιατί είμαι σίγουρος ότι δε θα κρατηθώ.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου said...

Εγώ πάλι αγόρασα 7-8! :)

Panos Konstantinidis said...

Δεν κρατήθηκες ούτε εσύ βλέπω :)