Wednesday 10 February 2010

Ευγενίδειο ίδρυμα - απαράδεκτοι

Από το πρωί τηλεφωνώ για να ρωτήσω τιμές εισιτηρίων, έχω περιμένει πάνω από δύο ώρες (συνολικά στις 6 φορές που έχω τηλεφωνήσει), αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Απαράδεκτοι, στο δημόσιο έχω καλύτερη εξυπηρέτηση. Μόλις χάσατε τρεις πελάτες κύριοι του Ευγενίδειου.

Στο δικτυακό τόπο δεν αναγράφετε τιμές, στο τηλέφωνο δεν απαντάτε, (φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να στείλω ε-μαιλ, εδώ δεν μπορείτε να κάνετε τα εύκολα τα δύσκολα θα καταφέρετε;), πώς θα πληροφορηθούμε κύριοι; Περνιέστε και για επαγγελματίες.

Είστε τυχεροί που βρίσκεστε στην Ελλάδα διότι αν ήσασταν στην Ευρώπη θα το είχατε κλείσει το μαγαζί.

9 comments:

ria said...

πάνο, σήμερα είχε απεργία, δοκίμασε αύριο (όχι ότι θα έχεις καλύτερη τύχη, αλλά λέμε τώρα!)

md5 said...

Ε; Το Ευγενίδειο έχει τιμές στο site του εδώ και αρκετό καιρό...
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=1
Στο "Online αγορά εισιτηρίων" σε πάει εδώ:
http://planetarium.forth-crs.gr/event.php?id_gr=1
από το οποίο για τη σημερινή ημέρα, για την παράσταση "7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" λέει:

Επιλέξτε Κατηγορία Τιμή Αμοιβη κράτησης Τιμή Εσιτήριο
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6.00 € 0.42 € 6.42 €
ΜΕΙΩΜΕΝΟ 4.00 € 0.28 € 4.28 €

Panos Konstantinidis said...

@Ρία δίκαιο έχεις, αν και δε νομίζω να απαντήσουνε, θα ξαναδοκιμάσω όμως, έτσι για να είμαι 100% σίγουρος.

@md5, ο πρώτος σύνδεσμος δεν οδηγεί σε τιμές εισιτηρίων. Αν επιλέξεις δε την προβολή που θέλεις να δεις δεν αναγράφονται ούτε τιμές ούτε διαθεσιμότητα (είναι κάτι σαν τις αγγελέις πληροφορικής φαίνεται, που σου λένε "ελκυστικές αποδοχές και bonus" και δεν αναγράφουνε πραγματικές απολαβές), παρά μόνο ώρες προβολής. Αποτυχία.

Ο δεύτερος σύνδεσμος όντως σου δείχνει την τιμή των εισιτηρίων. Αλλά αν είναι να μπω σε όλο αυτό το τριπάκι για να βρω τις τιμές τότε καλύτερα να μην μπω καθόλου. Άσε που δεν μπορώ να βρω και το Online αγορά εισιτηρίων αν δεν ακολουθήσω το σύνδεσμό σου (πού το βάλανε; Ας πούμε ότι είμαι εδώ, πώς αγοράζω εισιτήριο;). Δεύτερη αποτυχία από usability το site.

Panos Konstantinidis said...

Τώρα το βρήκα το online αγορά. Από την αγορά δεν μπορείς να δεις τι προβάλλεται και από τις προβολές δεν μπορεί να αγοράσεις. Χρηστικότατο.

md5 said...

Η διαφωνία μου είναι οτι υπάρχουν οι τιμές στο Internet, και το link για online αγορά είναι στη home page. Βέβαια, από την άλλη έχεις απόλυτο δίκιο, από άποψη χρηστικότητας είναι πολύ κακό... απλά απ'ότι φαίνεται, το site για αγορά εισιτηρίων είναι εξωτερικό (στη forthnet) και δεν "δεθεί" καθόλου με το υπόλοιπο site...

Panos Konstantinidis said...

Έτσι όπως το έχουνε κάνει θεωρώ πως δεν υπάρχουνε καν. Είναι σαν να σου λέω εγώ ότι για να πας Λαμία από Αθήνα θα πρέπει πρώτα να πας Καβάλα. Λογικό; Τόσο λογικό όσο και το ότι θα πρέπει να πάω στις αγορές εισιτηρίων μέσω καρτών για να βρω την τιμή τους. Έλεος δηλαδή. Αλλά είπαμε, είναι τυχεροί που βρίσκονται στην Ελλάδα, όπου επικρατεί μετριότητα, αν ήτανε στην Ευρώπη θα το είχανε κλείσει το μαγαζί εδώ και δεκαετίες.

Panos Konstantinidis said...

ξαναδοκίμασα σήμερα να τηλεφωνήσω, 13 λεπτά αναμονής, καμία απάντηση, το έκλεισα.

Hades said...

Το θέμα ξέρεις ποιο είναι Πάνο; Ότι απαράδεκτοι-ξεπαρακάδεκτοι, το Ευγενίδειο έχει ΄τοσο ψηλό επίπεδο που αν δεν πας τώρα θα θελήσεις να πας κάποιαν άλη στιγμή. Καλώς ή κακώς.

Panos Konstantinidis said...

Άδη υψηλό επίπεδο μπορεί να έχει, αλλά τί να το κάνεις αν δεν μπορεί να το δείξει;