Wednesday 14 July 2010

Φτάσανε!



Υβριδικά φώτα ποδηλάτου από την cateye, με ηλιακή ενέργεια και συμβατική μπαταρία. Διάρκεια με συνεχή χρήση: 2,5 ώρες κρατάνε τα φωτοβολταϊκά και 10 ώρες η μπαταρία. Μπρος και πίσω (τα πίσω λειτουργούνε μόνο με συμβατική μπαταρία). Επί τέλους θα μπορώ να παίρνω το ποδήλατο και τα βράδυα. Κάποιος για freeday;

6 comments:

javapapo said...

μπράβο ρε φίλε!

Roadartist said...

Να τα χαρείς!
Για το dahon λες πρέπει να κοιτάξω στην δική του αντιπροσωπεία;

Καλές βόλτες!

Panos Konstantinidis said...

Πάρη να 'σαι καλά. Περιμένω να τα δοκιμάσω για να πω περισσότερα. Την επόμενη φορά που θα πας βραδυνή ποδηλατάδα πες μου.

Καλλιτέχνιδα σε ευχαριστώ. Κάνουνε για όλους τους τύπους ποδηλάτου. Αν δεις στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένα πλαστικό λουράκι. Αυτό το συνδέεις με τη βίδα που έχει μπροστά και κλείνει. Όταν βιδώνεις τη βίδα σφίγγει, όταν την ξεβιδώνεις χαλαρώνει. Οπότε μπορείς να τα βάλεις παντού. Το μπροστά φως έχει οριζόντιο μηχανισμό λουριού ενώ το πίσω κάθετο.

pinelopi said...

Σούπερ...καλές βόλτες!!!

ΑΧΤΙΔΑ said...

Υπέροχα μα.. να προσέχεις..στην Ελλάδα βρίσκεσαι πουλάκι μου.. τα φωτάκια δεν τους κάνουν να προσέξουν και να σεβαστούν.

Panos Konstantinidis said...

Πηνελόπη ευχαριστώ, τα εγκαινίασα ήδη μια ωραία αυγουστιάτικη βραδυά (με άδειους δρόμους).

Αχτίδα, το μόνο σίγουρο είναι αυτό, ο (μέσος) νεοέλληνας οδηγός δεν ξέρει να οδηγάει. Ελπίζω τουλάχιστον να βοηθήσουνε κάπως τα φωτάκια στο να μειώσουνε κάπως αυτή τη χαζομάρα τους.