Saturday 30 April 2011

Είναι τρελλοί αυτοί του... ΠΟΥ.

Διαβάζω στη Ναυτεμπορική ότι ο Παπανδρέου θα πάρει βραβείο για τον περιορισμό του καπνίσματος(!!!) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και αναρωτιέμαι σε ποιον κόσμο ζει ο ΠΟΥ.

Ρε παιδιά ειλικρινά δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι κάποιος είναι τόσο μικρόνους και βραδύστροφος που θα έδινε τέτοιο βραβείο στον ΓΑΠ τη στιγμή που είναι γνωστό τις πάσι ότι ο αντικαπνιστικός νόμος στην Ελλάδα αξίζει λιγότερο και από χεσμένο κωλόχαρτο. Είναι αδιανόητο, είναι σαν να δίνεις βραβείο στον Χίτλερ για τη διάσωση των Εβραίων. Αντί να του επιβάλλουνε βαρύτατα πρόστιμα για τη μη-εφαρμογή του νόμου, αυτοί του δίνουνε και βραβείο (και μάλιστα με την υψηλότερη διάκριση). Απίστευτο.

3 comments:

mahler76 said...

περιορίστηκε κάπου το κάπνισμα και δεν το πήρα χαμπάρι????

Roadartist said...

Αστο καλό δηλαδή. Πραγματικά η κοροιδία, η ανοησία έχει και ένα όριο. Και αυτός θα το δεκτεί; Δεν πάμε καλά. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

ΥΓ Είναι ελάχιστα τα σημεία που απαγορεύεται το κάπνισα. Παντού καπνίζουν, σε καφε, μουσικές σκηνές, γραφεία.....

Δεν μπορώ άλλο τόσο ανοησία.

Panos Konstantinidis said...

@mahler76 έλα ντε; Γι' αυτό και η έκπληξή μου όταν διάβασα ότι ο ΓΑΠ θα πάρει βραβείο για οτν περιορισμό του καπνίσματος.

@Roadartist τί ανοησία; Εδώ μιλάμε για παράνοια. Για την απόλυτη παράνοια. Έχουμε χάσει πλέον τη Λογική, νομίζουμε ότι ένα κι ένα κάνουνε 5.