Friday 27 September 2013

Και η κοροϊδία καλά κρατεί.

Πήγα πριν από λίγες μέρες να εγγραφώ στο κολυμβητήριο. Μου ζητήσανε βεβαίωση από παθολόγο και δερματολόγο. Τηλεφώνησα στα εξωτερικά ιατρεία να κλείσω ραντεβού. Το κοντινότερο για δερματολόγο ήταν σε 3 εβδομάδες, μεσημεριανές ώρες. Παθολόγου σε πάνω από ένα μήνα (το χαρτί το θέλω σε δύο εβδομάδες). Αναγκάστηκα να πάω σε ιδιώτες ιατρούς, να σκάσω 150 ευρώ σε επισκέψεις και άλλα 40 σε εξετάσεις.

Ο Γεωργιάδης λέει θα βάλει 25 ευρώ είσοδο στα εξωτερικά ιατρεία και ένα ευρώ για κάθε συνταγή. Και εγώ σαν μαλάκας πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου σε ΙΚΑ, ΜΙΚΑ, ΣΙΚΑ και λοιπές φαιδρότητες αυτού του υπερσοσιαλ(η)στικού κράτους. 35% φορολογία πληρώνω κάθε μήνα για να μην έχω ούτε δωρεάν περίθαλψη. Τουλάχιστον ας μην πλήρωνα τίποτα και ας τα έδινα σε ιδιωτική ασφάλιση. Αν πλήρωνα σε ιδιωτική όσα πληρώνω στο ΙΚΑ θα μου κάνανε και πίπες, στην κυριολεξία.

Ντρέπομαι που έχουμε αυτούς τους άχρηστους να μας κυβερνάνε. Θλίβομαι που οι συμπολίτες μου είναι τόσο πρόβατα που επί 40 έτη ανεβάζουν και συντηρούν στην εξουσία τους ίδιους και τους ίδιους. Και μετά μας φταίει ο φιλελευθερισμός που "γονατίζει τον κοσμάκη". Σε πιο φιλελεύθερο σύστημα ρε παιδιά γίνονται αυτά τα αισχρά; Σε ποιό φιλελεύθερο σύστημα υπάρχει 30% και 40% φορολογία; Σε ποιό φιλελεύθερο σύστημα πληρώνεις και δεν έχεις ανταπόδοση; Αιδώς Αργείοι.

2 comments:

Roadartist said...

Έτσι ακριβώς!
Τόσα πολλά όμως για τους γιατρούς;

Και εγώ για το γυμναστήριο, αναγκάστηκα να πάω σε καρδιολόγο... Φυσικά σε ιδιωτικό γραφείο, μου ζήτησε 20ε για την εξέταση και τη βεβαίωση...

Panos Konstantinidis said...

Καλησπέρα roadartist, δυστυχώς τόσα μου πήραν αφού αναγκάστηκα να πάω τρεις φορές, δύο φορές σε δερματολόγο (μία πριν και μία μετά τις εξετάσεις για να τις δει και να επιβεβαιώσει ότι είναι καλές) και μία σε παθολόγο (ο οποίος μου χρέωσε και τα 20' που με έβαλε να κάνω διάδρομο).

Και οι δύο δεχόταν ραντεβού με ΕΟΠΥΥ, αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα όλα για Οκτώβριο.

Άστα, παράνοια.