Monday 13 September 2010

Ark festival

Πήγα σήμερα από το Γκάζι για το Αρκ Φέστιβαλ. Ενδιαφερόμουνα αποκλειστικώς και μόνο για το παζάρι βινυλίων. Στο ταμείο μου λένε να πληρώσω 20 ευρώ. Παιδιά μόνο στα βινύλια θέλω να πάω, τους λέω. Το εισιτήριο είναι ενιαίο, μου λένε. Τα λυπήθηκα, δεν τα έδωσα, μου φανήκανε πολλά τα 20 ευρώ για αυτό που ήθελα να κάνω. Έφυγα. Βάλτε άλλη φορά είσοδο ρε παιδιά για συγκεκριμένες λειτουργίες, θα βολευτεί πολύς κόσμος και εσείς θα βγάλετε κάτι παραπάνω.

8 comments:

Hades said...

Και πολύ καλά έκανες. Το'χουμε παραξεφτιλίσει με τα κερατιάτικα.

Panos Konstantinidis said...

Και όχι μόνο αυτό. Συνάδελφος που πήγε μου είπε ότι το "παζάρι" ήτανε όλο κι όλο τρεις στοίβες βινύλια και αυτά πανάκριβα (από 20 ευρώ και πάνω). Απαράδεκτοι οι του ark που διαφημίσανε έναν πάγκο για παζάρι βινυλίων.

Stefanos Max said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pinelopi said...

Πήγα να βγάλω αριθμό μητρώου καθηγήτριας στο Υπουργείο Παιδείας...100 ΕΥΡΏ!!!!!!!
Πόσο θα'θελα να είχα τη δυνατότητα να έστριβα κι εγώ από την άλλη και να τους προσπερνούσα!

Panos Konstantinidis said...

Πηνελόπη δυστυχώς εκεί δεν έχεις άλλη επιλογή...

Hades said...

Ντάξει, το ark fest τέλειωσε. Θα γράψεις τίποτε επιτέλους; Μόνο να διαμαρτύρεσαι σε ξένα βλόγια ξέρεις μου φαίνεται... :):):)

Panos Konstantinidis said...

Τί να γράψω; Πλέον δε μου κάνει τίποτα εντύπωση στην Ελλάδα, όλα μου φαίνονται φυσιολογικά... Και άλλως τε αφήνω τους άλλους να τα λένε για εμένα :)

Hades said...

Κρίμα, διότι δεν είσαι άνθρωπος που δεν έχει κάτι να πει. Μάλλον σου λείπει η έμπνευση, διότι άλλο αυτή και άλλο η συμμετοχή (σε άλλα βλόγια).
Θα εκλιματιστείς, που θα πάει... :):):)