Tuesday 23 December 2008

Περί Μυρτούς, τρίτη καταχώρηση

Μόλις τελείωσα την ακρόαση της συνέντευξης της Μυρτούς (μπορεί να βρεθεί στο ιστολόγιο της αλεπούς). Φαίνεται τελικώς ότι η ιστορία είναι αληθινή, αφού έγινε και επώνυμη καταγγελία της Μυρτούς Τσιλιμπουνίδη. Έλεγξα και το όνομά της, όντως υπάρχει τέτοιο άτομο στο Brighton, στο πανεπιστήμιο του Sussex, στον τομέα της κοινωνιολογίας (αν και πρόκειται για κάποια που κάνει διδακτορικό και όχι μάστερ όπως ειπώθηκε από την αλεπού).

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία μου φάνηκε ψεύτικη αρχικώς. Όντας σκεπτικιστής και η επιμονή της αλεπούς να μη δημοσιοποιήσει στοιχεία με βάλανε σε σκέψεις. Φαίνεται όμως ότι το περιστατικό είναι αληθές, χωρίς φαντάζομαι τις σάλτσες της αλεπούς. Ανακαλώ λοιπόν τα περί απάτης που είπα προηγούμενως. Ας ελπίσουμε ότι η Μυρτώ θα ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα επέμβει εισαγγελέας για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Είναι αδικία να την πατάνε άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.

2 comments:

ε said...

Άρα δεν έχει να κάνει με κλισέ ιστορίες, αλλά κλισέ τρόπο γραψίματος τους, όπερ σημαίνει, χρειαζόμαστε νέους λογοτέχνες. :P

Panos Konstantinidis said...

Χεχε μάλλον. Η αλεπού έβαλε τόσες σάλτσες στην ιστορία που κατάφερε να καλύψει το κυρίως πιάτο και να φαίνονται μόνο οι σάλτσες. Αν ακούσεις τη συνέντευξη της Μυρτούς θα δεις ότι είναι πολύ διαφορετική από αυτά που λέει η αλεπού.